Heren senioren Bedo behalen ruime winsten

Beek en Donk - Voor Bedo Heren 1 stond afgelopen weekend een thuiswedstrijd tegen United Breda op het programma. De vorige keer dat de heren deze tegenstander troffen, resulteerde dat in een gelijk spel. De mannen waren erop gebrand om te laten zien dat ze niet voor niets vier plekken hoger op de ranglijst staan.

De wedstrijd begon met een aantal zeer snelle aanvallen van beide teams. Daarmee was de toon gezet. Het spel van United Breda werd voornamelijk gemaakt door twee snelle opbouwers. Door goed verdedigingswerk aan de kant van Bedo kregen ze gedurende de wedstrijd minder ruimte en wist Bedo langzaam los te komen. Met een voorsprong van 10 punten gingen de heren van Bedo met een goed gevoel de rust in. In de tweede helft van de wedstrijd werd deze voorsprong gestaag verder uitgebouwd. Uiteindelijk resulteerde dit in een royale winst met een eindstand van 40-24 in het voordeel van Bedo. De heren van United maakte geen kans meer in deze verder zeer sportieve wedstrijd. Aankomende weekend staat voor Bedo Heren 1 een uitwedstrijd tegen Witte Ster op het programma.

Ook voor Bedo Heren 2 stond er een thuiswedstrijd op het programma. De nog ongeslagen mannen uit Beek en Donk ontvingen Handbal Someren, welke net boven de rode lantaarndrager in de ranglijst staan. De wedstrijd begon voor Bedo wat stroef. Someren kon de eerste tien minuten van de wedstrijd goed bij blijven. Bij een stand van 6-6 zagen de mannen uit Someren een vrije doelkans gekeerd. Daarna was het eigenlijk afgelopen. Bedo wist achterin de boel op slot te gooien en voorin vielen de doelpunten. Snel werd er een gat geslagen en met 16-9 gingen de teams aan de thee. Bedo zette de sterke lijn voort. Someren wist in de eerste 25 minuten van de tweede helft slechts driemaal te scoren, terwijl de heren van Bedo de smaak te pakken hadden. Kort voor tijd wist Someren achter elkaar nog twee eretreffers te maken. Met 32-14 bleven de punten in Beek en Donk. Aanstaande zaterdag staat de loodzware topper bij Swift Helmond op het programma. Bij winst zijn de mannen uit Beek en Donk verzekerd van het kampioenschap.