Sem Merks geconcentreerd bezig tijdens De Alleskunner
Sem Merks geconcentreerd bezig tijdens De Alleskunner

Waterpret op jeugddag BC Mixed

Sport Sport

Beek en Donk – De twee jaarlijkse jeugddag van Badmintonclub Mixed werd op zaterdag 3 juni georganiseerd. Op deze zonovergoten dag hebben de 50 aanwezige kinderen en alle jeugdbegeleiders zich prima vermaakt. Met spellen voor groot en klein in de ochtend en de traditionele zeskamp in de middag vloog de dag voorbij. 

Zowel voor de oudste als de jongste jeugd was een apart programma gemaakt in de ochtend. Zo is er rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Voor de jongste kinderen, inclusief de mini’s van 4 en 5 jaar oud, was er een speurtocht georganiseerd. Aan de hand van vragen en opdrachten kwamen ze steeds verder en kon het mysterie worden opgelost.

De kinderen van de oudste jeugdgroep kregen een aantal uitdagingen voorgeschoteld in het thema van De Alleskunner. Maar liefst veertien verschillende opdrachten waaronder vliegtuigjes vouwen en gooien, woorden tellen in een liedje en balletjes overblazen van de ene naar de andere beker. Uiteindelijk haalden vier kinderen de finale en daarin was Wendy van Turnhout de beste. Zij werd gehuldigd tot De BC Mixed Alleskunner 2023.

Zeskamp
Na een welverdiende pauze waarin van een heerlijk frietje, snack en een ijsje werd genoten stond de traditionele zeskamp op het programma. Dankzij het mooie weer konden de waterspellen doorgaan. Bij het buikschuiven werd regelmatig de 30 meter gehaald en het sponsen doorgeven zorgde voor lekkere verkoeling. De finale werd gespeeld tussen twee teams op de stormbaan. Het team van leider Floor Brans won de zeskamp waarmee een prachtige jeugddag ten einde kwam. Althans, voor de kinderen. Nadat alles opgeruimd was konden de jeugdbegeleiders van BC Mixed nog genieten van een welverdiende barbecue.

Even terug naar vrijdagavond
Voor de volwassenen werd op vrijdag 2 juni een husseltoernooi georganiseerd. Aan de hand van kaarten werden de wedstrijden ingedeeld. Dat leverde verrassende combinaties en leuke wedstrijden op. Aansluitend was er in de kantine een spelletjesavond. Daar werd Party en Co gespeeld, maar er waren ook leden die eigen spellen mee hadden genomen. Er werd fanatiek gespeeld maar het was vooral heel gezellig.

Voor meer informatie over BC Mixed kijk je op de website bcmixed.nl en volg je de vereniging op Instagram en Facebook.