Trainster Shirley samen met (vlnr) Juul, Tess, Nena en Emma
Trainster Shirley samen met (vlnr) Juul, Tess, Nena en Emma Foto:

Zilver en brons voor RC de Oude Molen in Frankrijk

Sport Sport Sport

Zilver en brons voor RC de Oude Molen in Frankrijk

Beek en Donk - In Dijon, Frankrijk, werd van 14 t/m 18 juni de World Skate - Burgundy Trophy gehouden. Zes rijdsters van RC De Oude Molen namen deel aan deze wedstrijd. Een geweldige ervaring met goede resultaten! 

Aan de internationale wedstrijd deden onder andere schaatsers mee uit Italië, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Denemarken en België. Op woensdag vertrokken er zes auto’s richting Dijon met rijdsters, trainster Shirley en supporters. Donderdag begon de wedstrijd voor de Tots, de jongste rijdsters. Nena Clignett, Juul Nooijen, Tess Raaijmakers en Emma Verhofstad kwamen uit in deze categorie. Voor hen was het de allereerste internationale wedstrijd en meteen met succes. Juul wist de 2e plaats te bemachtigen, Nena de 3e plaats, Emma werd 4e en Tess 5e. 

In de categorie Espoir was het de beurt aan Meike Meeusen, die een mooie 12e plek wist te behalen in een sterk deelnemersveld. Voor Chloë Donkers was het nog even wachten, haar wedstrijd startte pas zaterdag. Na een goede training en twee wedstrijden wist zij de 10e plek te behalen. Al met al een week vol gezelligheid en sportiviteit. Op naar komend weekend, waar twaalf rijdsters van RC De Oude Molen zullen deelnemen aan de Nederlands Kampioenschappen.