Afbeelding

Extra toss avonden Tennis en Padel bij TPC ‘t Slotje

Sport Sport

Beek en Donk - TPC ’t Slotje organiseert in de zomervakantie twee extra toss avonden op vrijdag 28 juli en 4 augustus voor zowel Tennis als Padel. Ook niet-leden kunnen hieraan meedoen.

Tijdens deze toss avonden zorgen ze voor een informele en gezellige sfeer waarin spelers van alle niveaus welkom zijn. Of je nu een ervaren tennisser of een beginnende padelspeler bent, deze avonden zijn perfect om je spel te verbeteren, nieuwe uitdagingen aan te gaan of om kennis te maken en het te proberen. Je kunt genieten van zowel tennis- als padelwedstrijden, afhankelijk van je voorkeur. 

Ze moedigen alle leden aan om vrienden en familie uit te nodigen om deel te nemen aan deze gezellige avonden. Dit is een geweldige gelegenheid om anderen kennis te laten maken met de tennis- en padelvereniging en hen te laten zien hoe leuk en uitdagend deze sporten kunnen zijn. Voor degenen die nieuw zijn in tennis of padel, zullen er ervaren spelers aanwezig zijn om je te begeleiden en tips te geven. Dus wees niet verlegen en doe mee, ongeacht je niveau! De aanvangstijd is op beide dagen 19.00 uur. Je mag ook later komen en je hoeft je niet aan te melden.