Kampioenen van afgelopen seizoen
Kampioenen van afgelopen seizoen

Nieuw seizoen voor Bedovo bijna van start

Sport Sport

Beek en Donk - Deze week beginnen de eerste trainingen van het nieuwe seizoen voor de teams van volleybalvereniging Bedovo. Op 23 september starten ook de eerste competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen.

Op 30 september zullen de eerste thuiswedstrijden worden gespeeld in Sporthal D’n Ekker te Beek en Donk. Meisjes C en Dames 3 bijten het spits af om 17.00 uur. Gevolgd door Meisjes B, Jongens A en Dames 2 die om 19.00 uur zullen spelen. Uiteraard is iedereen van harte welkom om de teams van Bedovo aan te komen moedigen in de sporthal.

Daarnaast zijn zij als vereniging op zoek naar nieuwe enthousiaste leden in elke leeftijdscategorie, van de mini’s, junioren en senioren tot aan de recreanten. Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke teamsport, kom dan gerust eens langs op de trainingsavonden. Deze vinden plaats op dinsdag- (mini’s 17.45-19.15/ junioren en senioren 19.15-20.45/ recreanten 20.45-22.15) en donderdagavond (junioren en senioren 18.00-22.30). Kom je niet graag alleen, neem dan gerust een vriendje/vriendinnetje en/of familielid mee. Ga voor meer informatie naar www.bedovo.nl en bij vragen kan er contact worden opgenomen met secretariaat@bedovo.nl.

Ook doet volleybalvereniging Bedovo dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport. Wat dit inhoudt en hoe je op de vereniging kunt stemmen, kun je terugvinden op www.rabobank.nl/clubsupport. Stemmen kan van 4 t/m 26 september. De volleybalvereniging is alvast erg blij met jouw stem!