Afbeelding

Tennis- en Padelplezier voor Jeugd bij TPC ‘t Slotje

Sport Sport

Beek en Donk - De zomervakantie is geweest, de scholen zijn weer gestart. Zo gaat het nieuwe trainingsseizoen voor tennis en padel bij TPC ’t Slotje ook weer starten vanaf 23 oktober. Tennis is vanaf 4 à 5 jaar en padel is ook mogelijk vanaf 12 jaar. Dit is hét moment om te gaan beginnen met deze sport en ingedeeld te worden met leeftijdgenoten en vriendjes en vriendinnetjes.

Voor kinderen die willen starten met tennissen heeft de KNLTB het Tenniskids programma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben; daar draait het om bij Tenniskids! Voor meer informatie over Tenniskids zie www.tv-slotje.nl/Tenniskids.

De tennissport is één van de weinige sporten in Nederland dat bestaat uit allerlei losse elementen zoals lidmaatschap, competitie, trainingen en andere activiteiten. In het verleden was het voor ouders en kinderen noodzakelijk om voor zich elk onderdeel apart in te schrijven en apart te betalen. TPC ’t Slotje heeft daarom gekozen om van tennis/padel ook een complete all-in sport te maken. Vergelijk het maar met voetbal of hockey. Hierbij worden kinderen automatisch ingedeeld in teams, trainingen, competities en andere activiteiten. Alles is daarbij onderdeel van de contributie van de club en je kunt het hele jaar door onbeperkt buiten tennissen of padellen. Daarnaast krijgt ieder trainend lid jaarlijks een tennistenue van de club om te dragen tijdens de interne en externe activiteiten. Informatie over de alles-in-1-lidmaatschappakketten kun je opvragen via email lidmaatschap@tv-slotje.nl.