De eerste jeugdgroep van Badminton Club Lieshout, samen met de Pieten
De eerste jeugdgroep van Badminton Club Lieshout, samen met de Pieten Foto:

Pieten bij Badminton Club Lieshout

Sport Sport

Lieshout - De badmintonners van Badminton Club Lieshout hebben de drukke decembermaand afgetrapt met een leuk en gezellig Sint-toernooi. Vooral bij de jeugd werd er om pepernoten gespeeld en waren er gezellige Pieten aanwezig. Later in de maand herhalen de badmintonners dit toernooi nog eens, maar dan spelen ze om kerst-lekkernijen. Op die wijze wordt de wekelijkse speelavond ook eens op een andere, ludieke manier ingevuld.

Badminton Club Lieshout is een vereniging die niet goed stil kan blijven zitten. Steeds als er een aanleiding is pakt de vereniging die aanleiding op en maakt er iets leuks van. Zo ook het bezoek van Sinterklaas aan het land. Ook dat kan niet zo maar voorbij gaan en dus heeft de jeugdbegeleiding enkele Pieten gevraagd om langs te komen tijdens de speelavond van de jeugd. Op die wijze vrolijken ze de speelavonden wat op en is er steeds weer wat anders te beleven bij Badminton Club Lieshout.

Extra leuk
Gezien de uitgelatenheid van de jeugdige badmintonners was het ook dit jaar weer een schot in de roos. Leuke spelletjes doen met de Pieten, samen op de foto en natuurlijk met een handvol pepernoten naar huis. Dankzij de jeugdbegeleiding én de fanatieke Pieten was het weer een extra leuke speelavond voor de jeugd.