Een foto van de jubilarissen, Lau Leenders en René Segeren ontbreken op de foto.
Een foto van de jubilarissen, Lau Leenders en René Segeren ontbreken op de foto.

VV Mariahout huldigt jubilarissen en Supporter van het jaar

Sport Sport

Mariahout - Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie werden de jubilarissen van VV Mariahout gehuldigd. Tevens werden de jubilerende bestuursleden Toon van den Heuvel en Jorlan van Hoof in het zonnetje gezet.

Na een sportief en gezellig mix-toernooi en een brunch voor alle deelnemers opende voorzitter Jack van Rossum de nieuwjaarsreceptie. De voorzitter begon met een terugblik en een vooruitblik. Sportief gaat het goed met VV Mariahout. Het vaandelteam presteert goed, en ook de jeugd had enkele kampioenen. Mariahout is meer dan een voetbalclub. De club brengt mensen bij elkaar en draait op meer dan 120 vrijwilligers. Het bestuur is ontzettend trots op al deze vrijwilligers. Tijdens de vrijwilligersavond is Wim van den Heuvel gehuldigd als Mariaan van het jaar. 

VV Mariahout heeft veel trouwe supporters. Bij menig uitwedstrijd zijn meer supporters van Mariahout aanwezig dan van de tegenstander. En dat terwijl Mariahout tegen veel onbekende ploegen spelen, het verzoek om in de ‘Helmondse 4e klasse’ uit te mogen komen werd helaas niet door de KNVB gehonoreerd. De voorzitter van VV Mariahout gaf aan telkens weer te genieten om al die supporters langs de lijn te zien staan. Ook de spelers waarderen dit zeer. 

Afgelopen jaar zijn ook de kantinebeheerders, Ad en Gemma van de Laar, na vijf jaar gestopt. Mary-Ann en Twan van der Linden hebben het stokje overgenomen. Het bestuur dankt Ad en Gemma voor hun inzet en wenst Twan en Mary-Ann veel succes toe. Verder werd kort stil gestaan bij het goede werk van de sponsorcommissie en de activiteitencommissie. 

Vooruitblik 2024
Het nieuwe jaar (en de komende jaren) zal VV Mariahout zich verder inzetten op verduurzaming van de accommodatie. Er is onderzoek gedaan naar de huidige isolatie van de gebouwen en de energievraag van de gebouwen en de gebruikers. Dit jaar zal onderzoek worden gedaan hoe het energieverbruik verlaagd kan worden en hoe deze energie duurzaam kan worden opgewekt. In 2024 zal een deel van de keuken worden verbouwd, om weer aan de huidige eisen te voldoen.

Een werkgroep heeft diverse ontwerpen van een eigen tenue gemaakt. Drie ontwerpen worden momenteel getoond in de kantine, de leden kunnen hun voorkeur kenbaar maken. In het nieuwe seizoen zullen de meeste teams in het nieuwe tenue aantreden. Ook zal VV Mariahout in 2024 nieuwe coach jassen voor de leiders en trainers aanschaffen. 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd tevens bekendgemaakt dat Monique van Kleef de functie van secretaris in het hoofdbestuur zal overnemen van René Berendsen. Aansluitend werd Gerrie van den Broek, trouwe supporter van ons vaandelteam en de jeugd, gehuldigd als de Supporter van het jaar.

Jubilarissen
VV Mariahout heeft dit jaar 15 jubilarissen. Dit bewijst dat de vereniging veel trouwe leden heeft. De volgende jubilarissen zijn gehuldigd: 60 jaar lid: Wout Vermeulen en Jac Hellings, 50 jaar lid: Lau Leenders, Albert van den Bogaard en Ton Leenders, 40 jaar lid: Jan Boers, Bart Corsten, Frans Daniëls en Franko Daniëls, 25 jaar lid: Tom van den Bogaard, Adri Ketelaars, René Segeren, Rob Segeren, Maykel van den Broek en Sander van der Rijt. Alle jubilarissen worden bedankt voor hun inzet en van harte gefeliciteerd!