Saar Hellings met haar pony Finally
Saar Hellings met haar pony Finally Foto:

Pioniertjes naar de Brabantse Kampioenschappen indoor

Sport Sport

Mariahout - De selectiewedstrijden voor het indoorseizoen zijn weer gereden. Dat betekent dat het weer tijd is voor de Brabantse Kampioenschappen. Deze zullen georganiseerd worden bij Manege de Molenheide te Schijndel.

Aanstaande zaterdag 3 februari staat dressuur voor A, B en C pony’s op het programma. Hieraan zullen vier combinaties van de Pioniertjes uit Mariahout deelnemen: Lynn Lommers met Twister in de klasse AB-B en met Joris in de klasse AB-L1, Saar van Kleef met Princess in de klasse C-B en Lieke Bekx met Gladys in de klasse AB-L1. Het bijzondere is dat al deze combinaties in hun klasse kringkampioen zijn geworden!

Zaterdag 24 februari staat ponyspringen op het programma. Hierbij komt Lynn Lommers twee keer in actie. In de klasse AB-50 cm zal zij zowel met haar Joris als met Vanity starten. Ook Saar Hellings is geselecteerd. Voor haar hing het van de laatste selectiewedstrijd af of ze een ticket zou bemachtigen. Toen ze die laatste wedstrijd wist te winnen, maakte ze meteen duidelijk dat zij en haar pony Finally op de Brabantse Kampioenschappen thuishoren. Saar zal starten in de klasse DE-1,0 meter.