Bedo Heren 1 bereikt bekerfinale

Beek en Donk - De heren van Bedo ontvingen de heren van H.M.C. Raamsdonkveer voor de halve finale van de bekercompetitie. Hoewel de tegenstander 2 klassen lager speelt dan de heren van Bedo, stonden ze toch in de halve finale en wisten de heren van Bedo dat dit team niet onderschat moest worden. Het gebrek aan voorkennis over het team was dan ook een aandachtspunt.

Het begin van de wedstrijd verliep soepel en door een aantal scherpe ingrepen van de scheidsrechter was de toon direct gezet. De heren van Bedo namen vroeg de leiding en stonden na een kwartier spelen met 6-4 voor. Goede samenwerking in de verdediging gecombineerd met prima uitgespeelde aanvallen maakte het voor de heren van Bedo geen probleem om de score uit te bouwen. Met de rust stond het 13-8, een lichte maar zekere voorsprong.

De tweede helft verliep nagenoeg hetzelfde en ondanks dat er een halve finale gespeeld werd, was het verschil in niveau wel degelijk te zien. De heren van Bedo zetten daarmee een eindscore neer van 30-19 en verzekeren zo een plek in de finale op zondag 26 mei in Etten-Leur.