Bedo Heren 1 verslaat Witte Ster/Tachos

Beek en Donk - De heren van Bedo hebben zondag 14 april de heren van Witte Ster/Tachos thuis ontvangen. Na een nipt verlies in Waalwijk eerder in de competitie wilden de heren van Bedo deze wedstrijd graag winnen, al zat hier een voorwaarde aan. Met de halve finale van de beker op woensdag 17 april wilden alle spelers graag fit de wedstrijd uitkomen, ongeacht de uitslag.

De wedstrijd begon rustig aan en het duurde enkele minuten voordat de score werd geopend. Hierna ging het gelijk op en na een kleine 10 minuten was de score 3-3 gelijk. Het vizier van de tegenstander stond echter niet op scherp, waardoor de heren van Bedo langzaamaan de score uit konden breiden. Met de rust was de score 15-10 in het voordeel van Bedo, een mooie voorsprong. De tweede helft werd sterk aangebroken, na 15 minuten spelen was de stand 23-12 in het voordeel van Bedo, een ruime voorsprong met nog een kwartier te gaan. De tegenstander wist terug te vechten, maar het verschil was al gemaakt. Uiteindelijk is de wedstrijd afgerond met 33-27 in het voordeel van Bedo.

Een mooie winst, maar bovenal met alle spelers fit, zoals gewenst. De ogen zijn nu gericht naar de halve finale, waar tegenstander H.M.C. wordt ontvangen op woensdag 17 april om 21.00 uur in sporthal D’n Ekker.