Bedrijvengids

De Groof Uitvaartverzorging

De Groof uitvaartverzorging is een familiebedrijf in hart en nieren. Ons mam, Elly de Groof, startte dit mooie bedrijf in 1997, en wij, haar dochters Jakeline en Moniek, hebben inmiddels het stokje van haar overgenomen. We hebben een klein en betrokken team. Al onze medewerkers komen uit de regio en zijn flexibel, vriendelijk en gastvrij. Als team ondersteunen wij u bij het vormen van een mooi en passend afscheid. Alles is bespreekbaar waarbij elk detail belangrijk is. Het gehele afscheid is bij ons in vertrouwde handen.

Jakeline en Moniek de Groof

Uitvaartverzorging
Uw wensen staan centraal. Om het afscheid vorm te geven vinden wij het belangrijk dat er goed naar u wordt geluisterd en dat u zich vrij voelt om uw ideeën te delen. Persoonlijk contact is hierbij erg belangrijk. Samen met de uitvaartverzorger vormt u een afscheid waarin u uw dierbare herkent. De uitvaartverzorger kan u als u dat wilt bijstaan bij de invulling van de dienst. Wilt u juist zelf invulling geven aan de dienst, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Onze uitvaartverzorger sluit bij uw wensen aan en staat voor u klaar. Zij zal gedurende de dagen na het overlijden uw aanspreekpunt zijn. Zij helpt u stap voor stap bij het maken van zorgvuldige en bij u passende keuzes.

Uitvaartcentrum
Een opbaring kan thuis plaatsvinden of in ons uitvaartcentrum in Beek en Donk. Wij bieden u als nabestaande de mogelijkheid om bij de verzorging van de overledene aanwezig te zijn.
In ons sfeervol ingerichte uitvaartcentrum zijn een aantal rouwkamers. Doordat u als nabestaanden enkele dagen de sleutel van een rouwkamer ontvangt kunt u, op deze dagen, de overledene bezoeken wanneer u daar behoefte aan hebt.

Afscheidsdienst
Ons uitvaartcentrum met crematorium is voorzien van een ruime aula. We vinden het belangrijk dat de afscheidsdienst in alle rust en zonder tijdsdruk plaatsvindt. Voor een afscheidsdienst met een koffietafel of een borrel wordt ruim de tijd genomen. De aula en sfeervolle Orangerie wordt maar liefst 3 uur gereserveerd zodat u deze ruimtes naar wens kunt gebruiken. De aula is voorzien van moderne opname/livestream apparatuur zodat mensen op afstand de dienst kunnen volgen of op een later moment terug kunnen kijken.

Is onze aula voor u te groot, dan kunt u ook gebruik maken van de ceremoniekamer. Hier kunt u een afscheid organiseren voor een klein en intiem gezelschap.

Koffietafel of borrel
Aangesloten aan de aula bevindt zich de Orangerie. Deze is sfeervol ingericht en kan gebruikt worden voor een koffietafel of borrel. Ook bij dit samenzijn vinden we het belangrijk dat u ruim de tijd krijgt. Er is een horecabrochure die u helpt een keuze te maken, maar ook andere opties zijn bespreekbaar.

Crematorium, alles onder één dak:
Ons uitvaartcentrum is tevens voorzien van een eigen inpandig crematorium; crematorium 't Laar. Alles kan onder één dak plaatsvinden, u bent tot het allerlaatst echt nabij.

Informatie:
De Groof uitvaartverzorging is in het bezit van het keurmerk SKU. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten en zullen uiterlijk één dag na de bespreking een transparante begroting aan u overhandigen. Indien u graag vooraf al meer informatie wilt, kunt u kosteloos een uitvaartwensenboekje via onze website downloaden of telefonisch aanvragen. Tevens verzorgen wij maandelijks een inloopuurtje in onze Orangerie alwaar we u vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie antwoord kunnen geven op uw vragen. Op onze website kunt u zien wanneer het eerste inloopuurtje weer plaatsvindt.

De Groof uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht of u wel of geen uitvaartverzekering heeft.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen met ons. We denken graag met u mee.

Contactgegevens

De Groof Uitvaartverzorging

Oranjelaan 54

5741HH Beek en Donk

Tel 0492-319533

24/7 bereikbaar
0492-319533

Gerelateerd nieuws