Afbeelding
Foto:

Roefeldag Laarbeek 2022

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - De Roefeldag komt al snel dichterbij. In verschilende kernen wordt op zaterdag 11 juni geroefeld. Mede dankzij de kinderen, begeleiders, bedrijven en sponsoren is de Roefeldag altijd een zeer geslaagde dag. 

Ook dit jaar zijn er weer veel aanmeldingen van basisschoolkinderen vanaf groep 3 ontvangen. Alle kernen zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om te zorgen dat het een leuke Roefeldag gaat worden. De vele bedrijven en verenigingen die meedoen zijn ook al de nodige voorbereidingen aan het treffen. Fijn dat er weer zoveel bedrijven en verenigingen mee willen werken.

Aarle- Rixtel
De begeleiders van de groepjes hebben allemaal een e-mail ontvangen voor de informatieavond op donderdag 9 juni bij Cendra. Tijdens deze avond wordt de informatie over de Roefeldag verstrekt.

Beek en Donk
Roefelcomité Beek en Donk heeft de planning voor de Roefeldag inmiddels rond. Nieuwsgierig wat jullie allemaal gaan doen? Dinsdag 7 juni is er een informatieavond. De contactpersonen van de groepjes zijn hierover per e-mail geïnformeerd.

Lieshout en Mariahout
De organisatie van de Roefeldag voor Lieshout en Mariahout is in volle gang. Er zijn veel kinderen en roefelplekken die meedoen, dus het belooft weer een mooie dag te worden. Dinsdag 7 juni 2022 vindt er een informatieavond plaats voor alle begeleiders. Tijdens deze avond wordt uitleg gegeven over de Roefeldag. De begeleiders ontvangen hiervoor een uitnodiging. De kinderen ontvangen woensdag 8 juni op school de groepsindeling en de informatie over de Roefeldag.

Voor Mariahout valt de Roefeldag samen met het voetbalkamp van VV Mariahout. Hierdoor zijn er voor Mariahout weinig aanmeldingen. Om deze reden heeft de organisatie besloten om dit jaar samen met Lieshout de Roefeldag te organiseren. Mariahout bedankt Lieshout dat de kinderen uit Mariahout mee mogen roefelen bij de bedrijven en verenigingen in Lieshout. 

Bedrijven en verenigingen in Mariahout zijn dit jaar niet benaderd. De organisatie bedankt deze bedrijven en verenigingen voor de bereidwilligheid van de afgelopen jaren en graag maken ze in 2023 weer gebruik van jullie gastvrijheid om de basisschoolkinderen kennis te laten maken met jullie activiteiten.