Afbeelding

Buurtvoetbal Mariahout gaat weer door

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Na twee jaar zonder buurvoetbal komt het er dit jaar wel weer van: het buurtvoetbaltoernooi van Mariahout. De grote vraag is: Wie o wie is er in staat om de cup van 2019 van de Veghelsedijk - Rooijseweg af te pakken?

Het buurtvoetbaltoernooi vindt plaats van woensdag 22 t/m zaterdag 25 juni. Ook dit jaar doen weer 8 teams mee. De toernooi organisatie, bestaande uit Hans Aarts en Freddy Vermeulen, hebben weer een mooi programma opgesteld voor het buurtvoetbaltoernooi 2022. Van woensdag t/m vrijdag worden om 19.30, 20.00 en 20.30 uur de poulewedstrijden gespeeld. Op zaterdag worden eerst om 13.00 de kruisfinales gespeeld, gevolgd door de wedstrijden om plaats 3 t/m 8. Het toernooi zal worden afgesloten met de finale, die om 16.15 uur zal beginnen.

Tijdens het toernooi wordt door de jeugd gestreden om de penalty cup. Naast de eer en beker voor de individuele spelers zal er ook een beker zijn voor de buurt met de meest gescoorde penalty’s. De voorrondes vinden plaats op donderdag en vrijdag avond van 18.00 tot 19.00 uur. De finales vinden plaats op zaterdag 25 juni om 15.30 uur (voor de finale).

Naast de voetbalactiviteiten heeft de organisatie nog allerlei andere leuke activiteiten georganiseerd. Zo wordt er een doelpuntentoto gehouden en vindt er een loterij plaats. De prijsuitreiking en de uitslag van de loterij zal op zaterdag omstreeks 17.30 uur plaatsvinden. Sportiviteit staat ook tijdens dit toernooi voorop, daarom zal een beker worden uitgereikt aan het meest sportieve team. Voor de gezellige derde helft zal DJ Nick vrijdag en zaterdag de muziek verzorgen.

Het belooft weer een leuke en gezellige week te worden. De organisatie hoopt weer op veel publiek, dus zorg dat je er bij bent!