Afbeelding
Foto: Mark Barten

Schrijf je nu nog in voor de 50/50 challenge

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Wat ga je doen als je te horen krijgt dat je ongeneeslijk ziek bent? Clemence Hurks kwam, nadat ze de nodige behandelingen had ondergaan, met het idee om andere mensen meer aan het bewegen te krijgen. Daarvoor organiseert ze op 2 oktober de 50/50 challenge. Om mensen in beweging te krijgen èn geld op te halen voor het goede doel.

De 50/50 Challenge is géén wedstrijd maar een beweeg-evenement waarbij teams van twee personen, ook niet-sporters, één, twee of drie verschillende sporten gaan beoefenen. Het is als team de bedoeling dat je sámen en gelijktijdig dezelfde afstanden aflegt. Iedereen kan meedoen. Er kan gezwommen worden bij Ezzy’s, maar ook indoor-roeien is een optie. Spinning-fietsen, echt fietsen, rolskieën, skeeleren, rolschaatsen en wandelen. Alles zal op 2 oktober plaatsvinden rondom Lifestyle Center Laarbeek en zwembad Ezzy’s. “Het wordt een evenement waarin we het allemaal samen doen. Gewoon lekker bezig zijn met elkaar. Ik wil mensen stimuleren om in beweging te komen, maar het wordt ook een gezellige dag.”

Volwassenen/kind halve prijs
Wat kunnen mensen verwachten op deze dag? Deelnemers hebben op de eerste plaats gewoon een gezellige dag. Daarnaast krijgen ze een uitgebreid lunchpakket, een medaille, T-shirt, drankje en een lot voor de loterij waarin serieus mooie prijzen te winnen zijn. Na het sporten is er nog een gezellig samenzijn, met een DJ. Tevens zal dan de loterij gehouden worden en de cheque met het te doneren bedrag wordt dan overhandigd aan het Maxima Oncologisch Centrum. Het goede doel is namelijk ondersteuning voor jongvolwassen kankerpatiënten van het Maxima Oncologisch Centrum.

Ook ondernemers die een team willen sponsoren kunnen zich inschrijven. Voor meer informatie of inschrijvingen kun je kijken op www.geefomhetleven.nl. Ouders die zich met hun kind inschrijven kunnen dat nu doen voor de helft van de prijs. Hiervoor moeten ze wel even contact opnemen met de organisatie via info@geefomhetleven.nl.