Afbeelding

Kerstconcert met Muziekvereniging Muzikale en de Keiegalmers

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Muziekvereniging Muzikale uit Aarle-Rixtel en de Keiegalmers geven op zondag 18 december van 14.00 tot 16.00 uur een sfeervol kerstconcert in Loods20/Draaiorgelmuseum in Helmond.

Danszaal Bocken is in kerstsfeer getooid op deze laatste zondag voor Kerstmis. Muziekvereniging de Muzikale zal op deze laatste zondag voor Kerstmis voor de vierde keer een gezellig en sfeervol concert verzorgen, dit jaar samen met de Keiegalmers. Ook het publiek wordt van harte uitgenodigd mee te zingen. De Muzikale heeft voor corona reeds drie jaar op rij het Kerstconcert verzorgd met o.a. zangroep Zingiz en koor Chant´ Oers, met de Boel Nölle Band. De naam Muzikale verwijst naar muziek maken en naar Ale, de benaming voor Aarle-Rixtel in het plaatselijke dialect. De Keiegalmers zij echt Helmonds en schuwen het niet om in dialect te zingen. De Muzikale staat onder leiding van Dirigent Hubert Geurts.

Komt allen genieten van dit gezellige en sfeervolle concert waarbij best meegezongen mag worden. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. De entree is €5,00 waarbij twee consumpties zijn inbegrepen. Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van Helmondse draaiorgels. Er vind voor dit concert geen voorverkoop plaats, ook kunt u niet reserveren. Danszaal Bocken is te vinden op de Binnen Parallelweg 2 in Helmond. De openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 15 personen ook mogelijk op afspraak. Van 23 december 2022 tot 2 januari 2023 zijn ze gesloten.