Afbeelding

Bosduvels organiseren Special Edition: Ladies Ride

Activiteiten & Evenementen

Lieshout/Mariahout - De Bosduvels houden van mountainbiken, én dat geldt zeker ook voor de dames. Al jaren staan de Bosduvels garant voor mooie Veldtoertochten in Brabant. Op zaterdag 18 maart vindt er voor het eerst een speciale editie plaats: De Ladies Ride. 

Ontdek de veelzijdige bossen van Lieshout en Mariahout eens op een andere manier. Kom genieten van mooie singletracks, lekkere klimmetjes en vloeiende bochten. Weer of geen weer: ga de uitdaging aan. Want wie is er nu bang van een beetje modder? Je kunt kiezen uit twee gegarandeerde mooie routes van 35 of 45 kilometer. De Bosduvels staan bekend om hun Brabantse gastvrijheid. Een goed verzorgde pauzeplaats en een gratis hamburger na afloop vullen je energiepeil op tijd aan. 

Inschrijven voor de Ladies Ride op 18 maart kan voor €5,00 via www.debusduvels.nl of rechtstreeks via https://www.fietssport.nl/inschrijven/54970 als je lid bent van de NTFU. Bij de start/finish zijn voorzieningen aanwezig zoals een fietsenstalling, fietsen afspuitplek en toiletten. Je kunt na aanmelding (online of ter plaatse) starten tussen 13.15 en 14.00. Startlocatie is Scouting Lieshout aan de Herendijk 7. Kun je er geen genoeg van krijgen? Op zondag 19 maart tussen 8.30 en 10.00 uur start de jaarlijkse MTB-ride met afstanden van 35, 45. 55 of 70 kilometer. Ook voor mannen.