Afbeelding
Foto:

Laarbeeks tintje bij Opkamerkomedianten uit Stiphout

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel/Stiphout - Regisseuse Loes Gruyters uit Aarle-Rixtel regisseert dit jaar niet alleen de voorstelling van Toneelvereniging De Vriendenkring uit Lieshout, maar óók die van de Opkamerkomedianten uit Stiphout. “Per toeval ben ik dit jaar ook in Stiphout gaan regisseren. Eigenlijk alleen om de groep op weg te helpen, maar uiteindelijk heb ik toch de volledige regie kunnen doen. Ondanks dat het druk was, vond ik het ontzettend leuk om te doen.”

In Stiphout wordt de komedie ‘Een Rits Te Ver’ van Jon van Eerd ten tonele gebracht. In de hoofdrol Rudy Janssen (Aarle-Rixtel) als Jon’s alter ego Harry Vermeulen die zich als campingeigenaar aardig in de nesten weet te werken. “Een komedie als deze vergt veel van de spelers, vooral qua timing”, aldus Loes. Maar het resultaat mag er zijn en is vanaf vrijdag 17 maart te bewonderen. En dat in een decor met een Laarbeeks tintje. Decorbouwer Mario van den Elsen uit Beek en Donk tovert een prachtige camping op het podium.

‘Een Rits Te Ver’ is te zien op 17, 18, 19, 22, 24 en 25 maart in Zalencentrum De Smed in Stiphout. Voor kaarten á €8,50 en voor meer informatie zie www.opkamerkomedianten.nl.