Mónica Coronado en Manito
Mónica Coronado en Manito Foto: Edwin Huizing

Spaans zomerconcert in Kasteel Croy

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Zangeres Monica Coronado (Barcelona) en gipsy flamencogitarist Manito geven op zondag 2 juli een openluchtconcert in de tuin van Kasteel Croy, Croylaan 14 te Aarle-Rixtel. 

Dit muzikale tweetal komt met een speciaal programma op de planken genaamd ‘concierto de verano’. De luisteraar waant zich deze middag op een terras op de Ramblas deze middag. Monica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel. Het virtuoze spel van Manito stimuleert haar het uiterste van zichzelf te geven. Met haar heldere stem zingt Monica Coronado haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ 

Voor de liefhebber van Spaanse muziek is dit optreden een absolute aanrader. Aanvang 15.00 uur. De entree is €15,00 contant af te rekenen aan de kassa ter plaatse. Reserveren via info@manito.biz of 06-23259107 of www.kasteelcroy.nl.