Afbeelding
Foto: Liesbeth van Boxtel

Word jij de nieuwe jeugdprins of -prinses van Ganzegat?

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Alle leerlingen die in groep 7 of 8 van de basisschool zitten kunnen zich nu aanmelden voor jeugdprins of -prinses van Ganzegat, als hofnar of voor de Jeugdraad. Carnaval bij Jong Ganzegat is elk jaar een super vet feest, waarbij alle jeugd van harte welkom is in de Ganzezaal en ook bij het dagprogramma dat ze gedeeltelijk samen met de carnavalsvereniging vieren.

De prins en prinses, de hofdame en kleinvorst, jeugdraad, dansgarde én hofnarren vieren met carnaval vieravonden feest in de Ganzezaal aan de Jan van Rixtelstraat. Ze worden tijdens de prinsenbekendmaking op 11 november aan alle Ganzegatters voorgesteld. Ook krijgen ze op 16 december een eigen prinsenreceptie (met veel snoep) in de Dreef en bezoeken ze van november tot de carnaval een paar keer een receptie van een carnavalsverenging in een ander dorp van Laarbeek. Samen hebben ze erg veel plezier en maken ze er een leuke tijd van.

Wil jij een onvergetelijke ervaring?
Meld je dan uiterlijk 5 oktober aanstaande aan als kandidaat prins(es), hofnar en/of voor de jeugdraad! Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar jongganzegat@ganzegat.nl met daarin je naam, leeftijd, waarvoor je je wilt aanmelden en in welke groep je op school zit. Als jij of je ouders nog vragen hebben, stel ze dan gerust via hetzelfde emailadres. Schrijf je dus snel in en kom met je vrienden en vriendinnen het mooiste feest van het jaar vieren!