Afbeelding

Spaans gipsyconcert in Kasteel Croy

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Wegens grote belangstelling vorige keer komen de temperamentvolle zangeres Monica Coronado (Barcelona) en gipsy flamencogitarist Manito weer een concert geven op zondagmiddag 12 november in Kasteel Croy, Croylaan 14 te Aarle-Rixtel. 

Monica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel. Het onnavolgbare spel van Manito stimuleert haar het uiterste van zichzelf te geven. Met haar indringende stem zingt Monica Coronado over onderwerpen als hartstocht, weemoed en ‘la vida’. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ 

Voor de liefhebber van Spaanse muziek is dit optreden een absolute must see. Het begint om 15.00 uur. De entree is €15,00 contant af te rekenen aan de kassa ter plaatse. Het vindt plaats in de sfeervolle zaal van het kasteel. Er zijn maximaal 70 plaatsen dus reserveren is aan te raden. Dit kan via info@manito.biz of 06-23259107. Voor meer informatie: www.kasteelcroy.nl.