Afbeelding
Foto: Theo Schepers

Ganzekwekavonden Ganzegat

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Zoals elk jaar organiseert Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat de traditionele Ganzekwekavonden in de grote sporthal van de Dreef, welke voor deze gelegenheden wordt omgetoverd in een heuse theaterzaal. Dit seizoen vinden deze avonden plaats op zaterdag 13 januari en zaterdag 27 januari 2024.

U kunt tijdens deze avonden genieten van de kletsers Arian Compen, Twan van Oers. Tom van Osch, Rob Scheepers, Hans Keeris, Boy Jansen, Jasper van Gerwen en Andy Marcelissen. Als amusement maken ’t Lupt Oit de Hand, Wissiknie, Ons Jongens en de Penthouse Boys hun opwachting. Natuurlijk ontbreken de dansmariekes niet en wordt de avond muzikaal omlijst door Ganzegats hofkapel. Na afloop van het programma wordt de avond in foyer voortgezet met een DJ. Vanaf 1 december zijn de entreekaarten voor de Ganzekwekavonden online te koop via www.ganzegat.nl. De kaarten kosten €16,00 per stuk.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om kaarten digitaal te kopen, dan kunt u deze in de vrije verkoop op zaterdag 16 december 2023 van 11.00 tot 12.00 uur kopen in de Dreef in Aarle-Rixtel. Indien er daarna nog kaarten over zijn, dan zijn deze na 16 december nog verkrijgbaar bij de Boerenbond in Aarle-Rixtel.