Afbeelding
Foto:

Kerstconcert Muzikale en Zingiz

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De maand december staat bijna voor de deur. Om alvast in de stemming te komen voor Kerstmis verzorgen muziekvereniging Muzikale uit Aarle-Rixtel en het koor Zingiz uit Beek en Donk samen een sfeervol kerstconcert op zondag 10 december in zaal van de Burgt in Beek en Donk. De aanvang van dit concert is 14.00 uur en de toegang is gratis.

De stoomlocomotief ‘Polar Express’ zal deze middag vertrekken. Het is kerstavond, een jongen stapt op een magische trein en reist naar de Noordpool. Er klinkt prachtige muziek zoals ‘When Christmas Comes to Town’, ‘Hot Chocolate’, ‘Believe’ en ‘Spirit of the Season’.

Muzikale, dat onder leiding staat van Hubert Geurts, laat deze middag deze en verschillende andere sfeervolle kerstnummers weerklinken. Behalve van kerstmuziek, kunt u ook genieten van nummers zoals ‘Elisabeth Serenade’ en ‘Perhaps Love’ van John Denver. In dit laatste nummer laten de drie baritons van Muzikale een indrukwekkende solo horen. 

Het programma wordt afgewisseld met zangroep Zingiz. Dit is een enthousiast koor bestaande uit 23 vrouwen. Het genre varieert van klassiek tot rock. Deze middag staan er sfeervolle nummers op het programma , zoals ‘Gabriella’s Song’, ‘You Raise Me Up’ en natuurlijk mooie kerstnummers. Het koor staat sinds april 2023 onder leiding van Lodewijk Holzken die tevens het koor begeleidt op de piano. 

Muzikale en ZIngiz sluiten het concert samen af in kerstsfeer. Ze nodigen u van harte uit voor een gezellige sfeervolle middag en u zult er zeker van genieten.