Afbeelding

De Luukse Tent pakt uit met carnavalsprogramma voor de jeugd

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Met carnaval vieren moet je jong beginnen, en dat weten de Teugelders als geen ander. De Luukse Tent heeft daarom een spetterende programmering voor de jeugdige carnavalsvierders in petto.

Jonge feestneuzen krijgen volop de kans om los te gaan tijdens Carnaval Familial op zondagmiddag 4 februari, en op maandag 12 februari mag de jeugd zich opmaken voor hun eerste échte popconcert ooit tijdens het Groots Kindercarnavalsbal met niemand minder dan Hippe Gasten. En er is nog meer nieuws! 

Carnaval Familia
Op deze gezellige familiedag kunnen jong en oud hun hart ophalen in De Luukse Tent. Met optredens van zowel grote als kleine artiesten belooft het een bonte middag te worden. Maar de echte sterren van de show zijn jullie zelf! Durf jij een dansje te wagen of een act te tonen op het grote podium? Meld je dan snel aan, want er is nog ruimte voor enkele topacts! Stuur je aanmelding naar: stichtingdorpsevenementen@gmail.com.

Groots Kindercarnavalsbal
Op carnavalsmaandag gaat het dak er pas écht af! Het Groots Kindercarnavalsbal in De Luukse Tent staat garant voor een knallend feest. Ze hebben een geweldige podiumact weten te strikken: niemand minder dan Hippe Gasten! Met gierende gitaren en pompende drums belooft dit een popconcert te worden dat de jonge feestvierders niet snel zullen vergeten. Dus trek je dansschoenen aan, zet je feestneus op en feest samen op het Groots Kindercarnavalsbal.

Nieuw: Een eigen jeugdtent
Speciaal voor de jeugd introduceren ze met trots een gloednieuwe toevoeging: een eigen jeugdtent! Gelegen direct naast de grote Luukse Tent op het Heuvelplein biedt deze tent een eigen feestlocatie voor de jongste carnavalvierders. Onder leiding van jeugdprins Luukske XXXVII, jeugdprinses Roos en hofdame Jolijn wordt het hossen tot het dak(je) er vanaf gaat!

Mis dit carnavalsfeest niet en maak je klaar voor een onvergetelijke tijd in De Luukse Tent. Volg De Luukse Tent ook op Facebook en Instagram voor alle informatie.