Afbeelding

Nog kaarten verkrijgbaar voor PLUSh OUTDOOR

NULL

Nog kaarten verkrijgbaar voor PLUSh OUTDOOR


Lieshout – Op het scoutingterrein in Lieshout vindt op zaterdag 22 juni een openluchtdisco plaats: PLUSh OUTDOOR. Deze is bedoeld voor de Laarbeekse discogangers van het voortgezet onderwijs t/m 15 jaar.

De toegang tot het alcoholvrije openluchtevenement is bedoeld voor alle Laarbeekse tieners van het voortgezet onderwijs met een leeftijd t/m 15 jaar. De entreekosten zijn 3 euro per persoon. Leden hebben toegang voor 1 euro op vertoon van hun membercard. De Laarbeekse tieners dienen zich op de avond zelf te kunnen legitimeren met een schoolpas of ID-kaart ondertekend door de burgemeester van Laarbeek.

Het thema is ‘plush’ oftewel pluche. "Plush staat voor alles wat harig en zacht is. Het publiek kan zich laten verrassen door de vele wijze waarop het thema is doorgevoerd, maar kan daar ook zelf onderdeel van uitmaken. In het voorprogramma staat DJ Bas, bekend van Carnabeats, aansluitend zal Party Jockey Tim eveneens bekend van Carnabeats en de PLUS disco’s, de avond naar een hoogtepunt brengen. De avond wordt aan elkaar gemixt met de genres house, dubstep, moombahton,en hardstyle en zorgt voor een ‘helemaal uit je plaat’ sfeer’’, aldus één van de organisatoren, Johan Frenken.

De organisatie, waar ongeveer 25 vrijwilligers bij betrokken zijn, is deze week volop aan het werk om het scoutingterrein om te bouwen naar het PLUSh OUTDOOR evenemententerrein. Mocht het regenen, kan men schuilen in een grote tent. Verder zijn alle voorzieningen, maar ook verrassingen aanwezig.

Dit kleinschalige festival voor circa 200 tieners speelt zich af bij Scouting Lieshout/Mariahout aan de Herendijk 7 in Lieshout. De ingang van het scoutingterrein is te bereiken via het voetbalterrein, sportpark de Luijtelaar. De fietsen kunnen op het terrein worden geparkeerd. Er wordt geen alcohol geschonken en tieners ouder dan 15 jaar worden niet toegelaten. Er wordt ook gecontroleerd op alcohol aan de deur en gebruikers worden geweigerd.

Kaarten zijn tot vrijdagmorgen nog verkrijgbaar in de voorverkoop in het Dorpshuis te Lieshout en bij tienerwerk De Boemerang in Beek en Donk. Daarna kunnen ze aan de ingang van het terrein worden gekocht. Het verkochte aantal kaarten ligt nu ruim boven 100 stuks. Het terrein gaat open vanaf 20.30 uur en om 23.30 uur is het feestje weer afgelopen. Zorg dat je erop tijd bent, VOL=VOL. Kijk ook op www.tienerwerklaarbeek.nl.