Afbeelding

&RG-teens start dit seizoen met Expeditie Robinson

NULL

&RG-teens start dit seizoen met Expeditie Robinson


Lieshout - De vrijwilligers van het &RG-teens-team houden op vrijdag 13 september Expeditie Robinson. Een leuke en spannende buitenactiviteit bij Scouting Lieshout/Mariahout.

De scouting heeft een uitdagend programma opgesteld. Wat dacht je van: kampvuur maken, broodjes bakken, vlot maken en over de visvijver varen, A pionieren en nog veel meer. De tieners zullen dit keer enkele spieren gaan gebruiken waarvan ze niet wisten dat ze die hadden. Het is ook niet zo dat je een kei in sport hoeft te zijn, want er wordt als team gestreden. Dit belooft veel spanning, sensatie en lol!

Expeditie Robinson speelt zich af bij Scouting Lieshout/Mariahout aan de Herendijk 7 in Lieshout. De ingang van het scoutingterrein is te bereiken via het voetbalterrein, sportpark de Luijtelaar. De deelnamekosten van deze activiteit zijn €1,50 per persoon. Geïnteresseerden dienen zich voor deze activiteit in te schrijven. Op de basisscholen is voor groep 7 een inschrijfformulier uitgedeeld, hierin worden ook ouders gevraagd om mee te lopen met een groep. Is je mailadres bekend, dan ontvang je per mail een inschrijfformulier. Heb of krijg je geen inschrijfformulier, kijk op de website www.energyteens.nl daar kan het inschrijfformulier worden gedownload.

Let op, het invulstrookje dient vóór 8 september te worden ingeleverd. Voor deze activiteit dient men lid te zijn van &RG-Teens en men dient het pasje mee te nemen. De nieuwelingen krijgen die avond hun pasje uitgereikt. De hieraan verbonden huisregels treft men aan op de website.

Zorg dat je op tijd bent en kleed je passend. Om 19.30 uur worden de deelnemers verwacht op het scoutingterrein! Omstreeks 22.00 uur is het de bedoeling dat ze weer opgehaald worden om terug naar huis te gaan. Let op, het kan iets uitlopen. Deze activiteit is voor &RG-teens en de Lieshoutse &RG Plussers en dus voor de jeugd van groep 7 t/m 15 jaar.