Laarbeek krijgt een eigen VVV-stichting

NULL

Laarbeek krijgt een eigen VVV-stichting

Mariahout – Er komt een VVV-stichting in Laarbeek. Een eerste informatiebijeenkomst hierover vond op woensdag 25 september plaats bij De Pelgrim in Mariahout. Wethouder Joan Briels opende deze avond, die speciaal bedoeld was voor ondernemers in de branche voor toerisme en recreatie.

Voor een goed gevulde zaal, werd het algemeen nut en de intenties van een lokale VVV uiteengezet door het 5-koppige bestuur en bijgestaan door Wim Renders, van stichting Peelpromotie. Het bestuur van VVV Laarbeek bestaat uit Chris De Hoog (voorzitter), Ton Schepers (secretaris), Christa Migchels (penningmeester), Nicole van Aarle en Joop Spek.

VVV Laarbeek is een platform voor ondernemers en de gemeente met als doel de aantrekkelijkheid en de leefbaarheid van de sociale kernen te vergroten. Categorieën binnen VVV Laarbeek zijn: Evenementen, Uit & Actief, Eten & Uitgaan, Kunst & Cultuur, Overnachten, Vergaderen, Groepsactiviteiten en Winkelen. Ook zal er een beschrijving van natuur-, wandel- en fietsroutes te vinden zijn op de website. Wanneer VVV Laarbeek op deze manier meer bekendheid kan gaan geven van de activiteiten binnen de zeer actieve en levendige kernen van Laarbeek, zal dit meer klandizie opleveren.

Lees morgen meer in De MooiLaarbeekKrant.