Afbeelding

Filmcyclus Laarbeek: 'Un homme qui crit'

NULL

Filmcyclus Laarbeek: 'Un homme qui crit'


Laarbeek - De werkgroep Oudereneducatie, de vier gezamenlijke Seniorenverenigingen van Laarbeek en ViERBINDEN organiseren een filmcyclus van vier films. Afgelopen dinsdag was de tweede film te zien: 'Un homme qui crit'.

De film was deze keer te zien in het Ontmoetingscentrum. Tientallen inwoners wisten de weg naar het gemeenschapshuis te vinden.

Elke film wordt ingeleid door iemand. Deze keer was dat Philip Verdult, theoloog/filosoof van de Radboud Universiteit Nijmegen. Na de film vindt vervolgens een interactieve nabespreking plaats met dezelfde persoon als die hem ingeleid heeft. Aanwezigen bij de filmcyclus kunnen zelf bepalen of zij hierbij aanwezig willen zijn.

Er volgen nu nog twee films. De volgende film is 'Le grande voyage' (De grote reis) en vindt plaats op dinsdag 22 oktober om 13.30 uur in het Buurthuis aan de Bernadettestraat 43 in Mariahout. De laatste film is op dinsdag 12 november om 13.30 uur in De Dreef aan de Duivenakker in Aarle-Rixtel. De middagen duren ongeveer tot 17.00 uur en de entree bedraagt €6,00.