Aanmelden Gezondheid- en Welzijnsmarkt tot 15 november

NULL

Aanmelden Gezondheid- en Welzijnsmarkt tot 15 november


Laarbeek – Diverse organisaties houden samen een groots opgezette markt over welzijn en gezondheid op zaterdag 11 januari van 11.00-16.00 uur. Deze markt vindt plaats in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27 in Beek en Donk.


De markt wordt gecombineerd met een Open Huis van organisaties die aan Voorzieningencluster Donk gelieerd zijn. Dit zijn bibliotheek, Radio Kontakt, Kindcentrum de Raagten en een nieuwe sportzaal. Tijdens deze markt vindt ook de opening van Voorzieningencluster Donk en de start van de Gezondheidsrace 2014 plaats. Er hebben zich al rond de 30 organisaties en bedrijven bij ViERBINDEN gemeld die meedoen en op het gebied van Gezondheid en Welzijn iets te bieden hebben! Maar aanmelden kan nog tot uiterlijk 15 november. ViERBINDEN biedt u gratis een kraam en hoogstwaarschijnlijk erg veel bezoekers aan.

Indien u, uw bedrijf of uw organisatie ook een bijdrage denkt te kunnen leveren aan de markt, kunt u dit aangeven bij Henrie Bouwmans, per e-mail via hbouwmans@vierbinden.nl. Als u meer informatie wilt, kunt u terecht bij ViERBINDEN, tel: 0492-328803.