Afbeelding

Tweede Rabobank inloopavond bij Badminton Club Lieshout

Sportnieuws

Tweede Rabobank inloopavond bij Badminton Club Lieshout



Lieshout - Na de eerste inloopavond op 10 september houdt Badminton Club Lieshout op woensdag 17 september de tweede, en laatste, inloopavond. Heb je interesse? Kom dan op 17 september, met je sportkleding, naar de thuishaven van Badminton Club Lieshout in sporthal ‘De Klumper’. Jeugd (vanaf 6/7 jaar) is welkom om 18.30 uur, oudere jeugd (vanaf ca. 15 jaar) en senioren (vanaf ca. 18 jaar) vanaf 20.00 uur.


Bij aanvang van het nieuwe seizoen zijn er weer plaatsen vrij bij, met name, de jeugd van Badminton Club Lieshout. Zowel bij de jongere jeugd (tot ca. 15 jaar) als bij de ouder jeugd is plaats voor nieuwe leden. Om de jeugd van Laarbeek en dus alle potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder, houdt Badminton Club Lieshout twee inloopavonden. Op 10 september is de eerste geweest. Op de tweede avond, woensdag 17 september, zijn geïnteresseerden alsnog van harte welkom om mee te komen spelen en zo kennis te komen maken. Dankzij de ondersteuning van de Rabobank kan iedereen gratis aan deze inloopavonden deelnemen. Breng wel je sportkleding mee zodat je meteen mee kan doen. Als je al een badmintonracket hebt kun je dat ook meebrengen, Als je dat niet hebt stelt Badminton Club Lieshout je gratis een racket ter beschikking.

Ook zijn er enkele plaatsen vrij bij de senioren. Zij spelen ook vanaf 20.00 uur en ook in die groep, die weer bestaat uit recreatieve spelers en competitiespelers kan op de tweede inloopavond volop meegespeeld worden. Badminton Club Lieshout werkt de speelavonden (en wedstrijden) af in sporthal ‘De Klumper’ aan de Papenhoef in Lieshout. Mocht je geen gebruik kunnen maken van deze tweede inloopavond en wel interesse hebben in badminton, kom dan op een andere woensdagavond naar sporthal ‘De Klumper’ en spreek ter plekke een van de begeleiders of trainer aan. Zij kunnen je dan nader informeren over de mogelijkheden om alsnog mee te komen spelen bij Badminton Club Lieshout. Ook kun je via internet op de hoogte komen van deze vereniging: ga daarvoor naar www.badmintonclublieshout.nl. Graag tot zien bij de inloopavonden van Badminton Club Lieshout !

Foto: Badminton Lieshout Janne en Nard