Afbeelding

Geslaagde voorstelling

Muziek

Geslaagde voorstelling ‘KiKo Ahoi!’


Aarle-Rixtel - KiKo met boot naar Amerika. Zondag 28 juni vertrokken de kinderen van zanggroep KiKo tijdens de voorstelling ‘KiKo Ahoi!’ met z’n allen met de boot naar Amerika.


In De Dreef in Aarle-Rixtel vroegen de dames van de luxe bovendekken (gespeeld door de tieners van groep 3 van KiKo) zich af hoe ze het een week vol konden houden zonder de schoonheidssalon en de winkels om te shoppen. De arme sloebers (uitgebeeld door groep 2 van KiKo) op de benedendekken hadden vooral honger terwijl de matrozen (KiKo’s jongste talenten uit groep 1) er vlijtig op los schrobden en boenden. Iedere groep zong zijn eigen lied terwijl ouders, opa’s en oma, vrienden en familie in de zaal meeklapten en luid applaudisseerden. Dit alles onder leiding van zangdocente Neeltje van Doore.

Het waren twee geslaagde voorstellingen in De Dreef waarbij de kinderen en het publiek zichtbaar genoten. Met het thema ‘KiKo Ahoi’ werd aansluiting gezocht bij Juni Watermaand van Laarbeek. Ook wethouder Briels bezocht de voorstelling.

Vind je zingen leuk? En ben je tussen de 6 en 16 jaar? KiKo repeteert iedere dinsdagavond in De Dreef in Aarle-Rixtel. Je bent van harte welkom om een keer mee te komen zingen! Zie www.kikolaarbeek.nl.

?Foto: Musical Kiko ahoi