Afbeelding

Junior-Senior toernooi een daverend succes

NULL

Junior – Senior toernooi een daverend succes


Beek en Donk - Het was al een tijd geleden dat er een junior-senior toernooi georganiseerd was bij T.V. ’t Slotje. Reden voor initiatiefneemster Margo van de Pol hier verandering in te brengen. Iedereen die bij de tennisclub Margo tegen kwam, kon rekenen op de vraag “heb je het inschrijfformulier al ingevuld? Volgens mij heb ik het nog niet gezien. Geen probleem, wat is je naam? Dan meld ik je aan en zie je de 12de!” Door haar enthousiasme was de opkomst dan ook geweldig op 12 juli. Een record van 60 teams met 120 deelnemers en een grote aanhang supporters vulde het terrein van de tennisclub.


Om 13.00 uur starte de eerste wedstrijden op alle 8 tennisbanen en 3 minivelden. Op alle banen werden gezellige en sportieve wedstrijden getennist waarbij lachende kinderen de boventoon voerde. Naast de tenniswedstrijden werden de pauzes gevuld met spelletjes zoals ping-pong, darten en sjoelen. Als afsluiter van het wedstrijdelement werd er om 17.00 uur een meter opgebouwd die de snelheid van de service liet zien op een groot bord. Hier zagen ze de fanatieke pappa’s toch een tandje bijzetten en ze wilden natuurlijk niet onderdoen voor de buurman. Onder luid gejuich werd er door Jan Crooymans een perfecte service geslagen van maar liefst een snelheid van 156 km/uur. Helaas telde deze niet meer mee voor de puntentelling.

Na al deze inspanning werden alle deelnemers getrakteerd op een geweldige B.B.Q. Om 19.00 uur sprak voorzitter Wim van de Burgt een dankwoord uit naar alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers die van deze regenachtige dag een zonnig succes hebben gemaakt. Na alle bekendmakingen van de 1ste en 2de plaatsen uit alle poules, werden de winnaars van de wisselbeker bekend gemaakt. Deze eer als winnaars van het junior-senior toernooi 2015, ging naar Evan en Marcel Verkuijlen.

Einde van een geweldige dag, sportief toernooi en wederom gezellig evenement van tennis vereniging ’t Slotje. Iedereen nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

?Foto: Junior-Senior toernooi