'De Egel' zoekt medewerkers

NULL

'De Egel' zoekt medewerkers


Beek en Donk – Het is alweer september. Veel mensen zijn weer volop aan het werk gegaan. Ook vrijwilligerswerk wordt weer opgepakt, dat geldt ook voor De Egel, het bekende winkeltje en cadeaushop aan het Heuvelplein 32 in Beek en Donk, wat dit jaar 30 jaar bestaat. 

Nog steeds geldt dat creatieve mensen de door hen gemaakte spullen kunnen aanleveren, die dan, mits ze van voldoende kwaliteit zijn, in De Egel te koop worden aangeboden aan een breed publiek. Opvallend aan de Egel is dat juist mensen van buiten Beek en Donk kunnen genieten van het winkeltje. Vooral toeristen van o.a. de bootjes die in Aarle–Rixtel voor anker liggen en bewoners van de verschillende campings in de buurt zorgen voor een uitgebreide mond-tot-mond reclame. Vaak hoor je “goh, wat een leuk initiatief en wat knap dat jullie dit nu al zo lang volhouden.” Als ze horen dat het winkeltje al 30 jaar draaiende gehouden wordt door vrijwilligers, vinden ze dit knap.

Maar, zoals bij vele organisaties die op vrijwilligers draaien, heeft ook De Egel behoefte aan wat extra krachten. Het liefst van vrouwen die zelf ook creatief en geduldig zijn en er geen probleem mee hebben dat zij ook minimaal een halve dag in de week de winkel moeten bevrouwen. Denkt u nu: ‘dat zou wel iets voor mij zijn!’, meld je dan aan bij Ina van Issum, tel. 0492-463208 voor meer informatie.