Geslaagde ledendag bij KPJ Beek en Donk

NULL

Geslaagde ledendag bij KPJ Beek en Donk


Beek en Donk - Jaarlijks heeft KPJ Beek en Donk haar ledendag, zo ook dit jaar. Zaterdag 26 september verzamelden zich vele leden van de KPJ bij clubhuis de Zwink voor een uitstapje naar het mooie Toverland in het Limburgse Sevenum.


De aspiranten en senioren leden konden zich prima vermaken in onder andere attracties zoals de Booster Bike, Dwervelwind en voor vele de favoriet, de achtbaan Troy. Het bezoek aan het pretpark was zeer geslaagd, zeker ook door het mooie weer deze dag.

Na het bezoek aan het pretpark moest er natuurlijk ook gegeten worden en dit gingen ze doen bij de MC Donalds. Van tevoren hadden ze natuurlijk dit bedrijf wel even op de hoogte gebracht van hun komst zodat ze niet voor een verrassing kwamen te staan als ze in één keer een dubbeldekker met hongerige KPJ-leden zagen voorrijden. Dus de wagen met frisdrank, friet en hamburgers werd naar buiten gereden, waar zij vervolgens genoten van het lekkere eten in het zonnetje.

Daarna was het al weer tijd om naar Beek en Donk te vertrekken, waar de bijzonder leuke dag voor de aspirant leden eindigde. De senioren leden hebben de avond nog verder doorgezet en zijn op stap geweest in Uden. De KPJ Beek en Donk kan terugkijken op een zeer geslaagde ledendag.

Ook lid worden? kijk voor meer info op www.kpjbeekendonk.nl.