1.FC Geerts en FC Avondrood houden elkaar in evenwicht

NULL

Beek en Donk - Speelavond 3: 5 duels, 31 doelpunten. In de B-klasse werden 3 potjes afgewerkt, in de A-klasse stonden 2 wedstrijden op het programma.

Een aantrekkelijk en spannend duel was het tussen Aben & Slag Advocaten en BrabantTent. Een gelijk opgaande strijd leverde uiteindelijk geen winnaar op. Eén minuut voor het eind ging de doelman van Aben & Slag onfortuinlijk in de fout, waarna B. van den Bergh namens BrabantTent er dankbaar gebruik van maakte en de 3-3 tegen de touwen joeg: een puntendeling.

Een soortgelijke puntendeling kwam tot stand in het duel erna, waarbij FC Geerts Autobedrijf (vanaf nu gaan zij verder onder de naam 1.FC Geerts) niet bij machte was het stugge FC Avondrood over de knie te leggen. Beide ploegen lukten het niet de doelmannen te laten vissen, waardoor na 36 minuten speeltijd de brilstand op het scorebord stond. Een zeldzaam resultaat in de zaal.

In het 3e duel in de B-klasse stond het netje wel bol van de doelpunten. Helaas in het nadeel voor Café Thuis, wat de negatieve spiraal van het verleden seizoen maar niet om kan buigen. DK Garagebedrijf bleek in topvorm en zeker P. Scheepers etaleerde glansrijk zijn scorend vermogen. In een elftal aan doelpunten wist hij er maar liefst zes op zijn naam te schrijven. Het arme Café Thuis kon er geen enkel doelpunt tegenover stellen. DK Garagebedrijf won met 11-0.

Een nek-aan-nekrace was het tussen Sevenmiles.nl/Café-Zaal Dave van de Burgt en Café-Zaal De Tapperij. De voorsprong van 1-0 in het voordeel van de Tapperij werd door R. Spijkers keurig tenietgedaan, waardoor er direct puntverlies voor De Tapperij in het verschiet lag. M. Coppens dacht er anders over en wist 10 minuten voor tijd de voorsprong te herstellen: 2-1. Sevenmiles trachtte nog de gelijkmaker te forceren, maar uiteindelijk bleef het bij 2-1 voor De Tapperij.

Tot besluit mochten Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs en Vesters Hoveniers uitmaken wie de laatste punten mee naar huis ging nemen. In een doelpuntrijk spektakel werd er behoorlijk met het welbekende stuivertje gewisseld. Vesters begon sterk en nam brutaalweg een 2-0 voorsprong via de gebroeders Haverkort. P. Alvarez was er persoonlijk verantwoordelijk voor dat Lindeboom alweer snel op gelijke hoogte kwam, maar even zo snel was daar weer een 4-2 voorsprong voor Vesters. Ook die werd weer tenietgedaan door Lindeboom wat direct doorstoomde. L. Swaanen scoorde tweemaal, waarmee Lindeboom en niet Vesters de 3 punten pakte: 6-5 winst.