Afbeelding

Duvelcross bij Runnersclub Lieshout

NULL

Duvelcross bij Runnersclub Lieshout


Lieshout – De Duvelcross wordt weer gelopen op zondag 1 november in Lieshout. Na het succes van bijna 100 deelnemers vorig jaar, hoopt Runnersclub Lieshout ook dit jaar weer vele lopers naar de Duvelsberg te trekken.

Bij de dames komt hopelijk Anne Rindt uit Son haar titel verdedigen. Van de RCL-ers zijn Bantita Haeve en Maike van Veggel zeker kanshebbers voor een podiumplaats. Bij de heren heeft de winnaar van vorig jaar, Hans van Loon uit Vught, al toegezegd te starten in Lieshout. Misschien zien ze wel een mooie wedstrijd met Kevin van Schijndel van Runnersclub Lieshout, die vorig jaar verraste met een derde plaats. Deze wedstrijd is niet alleen voor leden van Runnersclub Lieshout, maar uitermate geschikt voor iedere trimmer.

Inschrijven is mogelijk vanaf 10.00 uur voor de afstanden 2, 4, 6, of 8 km. bij de Duvelsberg aan ’t Hof te Lieshout. De start is om 11.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €3,00. Er zijn prijzen voor de eerste 3 aankomende dames en heren op de 8 km en voor iedereen op de 8 km is er een herinnering. Alle deelnemers ontvangen een consumptiebon. Een tent voor het omkleden is aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.runnersclublieshout.nl.

Foto: Duvelscross