Afbeelding

Kom jij Sinterklaas ook gezellig uitzwaaien zondag?

Algemeen

Aarle-Rixtel – Deze dagen zijn Sinterklaas en zijn pieten heel erg druk in de weer om alle kinderen een bezoekje te brengen. Wat zal de goedheiligman jou brengen op Pakjesavond? Spannend…nog even en dan is het zover! Maar wist je dat Sinterklaas het ook heel erg leuk vindt wanneer je hem uit komt zwaaien wanneer hij weer naar het zonnige Spanje vertrekt?

Avonduittocht
Na het grote Sinterklaasfeest is het voor sommige kinderen moeilijk te begrijpen waarom Sinterklaas geen afscheid neemt en hoe hij weer vertrekt. Speciaal voor deze groep kinderen en natuurlijk voor alle andere kinderen organiseert Stichting Sinterklaas Aarle-Rixtel op zondag 6 december een avonduittocht.

Programma
Om 18.30 uur ontvangt de burgemeester Sinterklaas en zijn pieten bij de kiosk in Aarle-Rixtel. Samen met alle kinderen vertrekt Sinterklaas dan onder begeleiding van een lampionnenoptocht naar het kanaal. Sinterklaas heeft dit jaar namelijk nog één belangrijke taak te verrichten voordat hij weer naar Spanje vertrekt: hij mag de nieuwe passantenhaven van de gemeente Laarbeek openen! Na deze spectaculaire opening vertrekt de stoomboot met Sinterklaas en zijn pieten dan weer naar Spanje en kan iedereen, jong én oud, het gezelschap uitzwaaien.

Kom allemaal!
Neem dus je lampion mee en zorg dat je om 17.30 uur bij de kiosk in Aarle-Rixtel bent zondag. Het evenement is gratis toegankelijk en rolstoelvriendelijk. Tot zondag!

Voor alle informatie over dit evenement kun je terecht op www.sinterklaasaarlerixtel.nl