Afbeelding

ODE Laarbeek bij uniek concert in Boekel

Muziek

Laarbeek – De vertaling van de eerste regels van één van de prachtige kerstliederen ‘There’s something about Chrismastime’, ofwel ‘de kersttijd heeft iets’.

Trots kondigen zij aan dat dit jaar de kersttijd zelfs iets extra’s heeft, want Muziekgroep Imémato brengt Boekel in muzikale kerstsferen! Samen met bevriende verenigingen ODE Laarbeek en Gospelkoor Adaja stralen zij voor u tijdens een uniek concert in kerstsfeer.

ODE Laarbeek is een overdagensemble voor muzikanten die, zoals de naam al doet vermoeden, overdag tijd hebben om samen muziek te maken. Dit doen zij onder de enthousiaste en bevlogen leiding van dirigent Theo Lokin. Sinds de oprichting in 2009 is het orkest uitgegroeid tot een volwaardig orkest met 40 muzikanten, afkomstig uit verschillende plaatsen in de regio. Het repertoire van ODE laat zich het best plaatsen onder Klassiek, Swing en Ballads.

Gospelkoor Adaja is een gemengde zanggroep uit Uden en omgeving en werd opgericht in 1994. Het koor heeft op dit moment 40 leden, waaronder ook een eigen combo bestaande uit pianist, gitarist, bassist en een drummer. De muzikale leiding is in handen van dirigent Wim Mank. Adaja laat regelmatig van zich horen tijdens kerkdiensten, maar ook bij vele andere gelegenheden. Het repertoire bestaat uit Engelstalige Gospelliederen en Kerstliederen.

Muziekgroep Imémato is een enthousiast koor met combo uit Boekel, bestaande uit 60 zangers, zangeressen en muzikanten. Dit alles onder de deskundige leiding van dirigente Petra v/d Biggelaar. De muziekgroep timmert al meer dan 45 jaar aan de muzikale weg. Na een rijke historie, heeft de groep zich ontwikkeld tot een eigentijds koor, met een breed repertoire, dat tegenwoordig vooral bestaat uit populaire muziek, waaronder vele sfeervolle kerstnummers.

Met muziek en mooie, inspirerende gedachtes verzorgen de drie verenigingen voor u een avondvullend programma in Nia Domo, op zaterdag 19 december, van 19.30 tot 22.00 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. Kaarten, €7,50 per stuk incl. consumptie en garderobe, zijn te koop bij Nia Domo en Supercoop Boekel. Met dit unieke concert heeft de kerstijd dit jaar iets extra’s! Laat dit een moment zijn om samen te zijn, dus zorg dat u erbij bent!