Afbeelding

Nog plaatsen vrij bij ViERBINDEN Academie

Algemeen

Laarbeek - ViERBINDEN Mantelzorgondersteuning en Vrijwilligerswerk hebben hun eerste ViERBINDEN Academie gerealiseerd. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen/workshops/informatieavonden over thema’s die spelen bij mantelzorgers en/of vrijwilligers (of hun organisatie).

De ViERBINDEN Academie is een platform voor vrijwilligers en mantelzorgers. Kennis, kunde en ervaringen worden uitgewisseld. Dit is bedoeld als blijk van waardering, maar ook om deskundigheid en samenwerking te versterken.
Alles gebeurt met gesloten beurzen. Dat betekent dat de aanbieders het vrijwillig aanbieden en dat de deelnemers niet hoeven te betalen. Dit is een principiële keuze. Niet omdat het niets mag kosten, maar omdat ViERBINDEN ervan overtuigd is dat men met zijn allen heel veel kennis en kunde hebben en bereid zijn deze te delen met elkaar.
Tot en met mei kunnen zij vrijwilligers en mantelzorgers een gratis aanbod doen van zeer diverse cursussen, workshops en informatieavonden. Deze worden gehouden in een van de dorpshuizen van ViERBINDEN.

Er zijn nog plaatsen voor de volgende cursussen, workshops en informatieavonden:
2 en 16 februari 19.30 uur: Effectief vergaderen
18 februari 19.30 uur: Infoavond AED netwerk
1 maart 19.30 uur: Plannen en vergunningen
3 en 17 maart, 19.30 uur: Voetreflexzone massage
14, 21, 30 maart 13.30 uur: Mantelzorgtraining
15 maart 19.30 uur: Infoavond vrijwilligers en verantwoording, verzekering
22 maart en 12 april 19.30 uur: Organisatie en fondsenwerving
21 april 19.30 uur: Infoavond Heemkunde
12 april 20.00 uur: Infoavond Analfabetisme

Neem voor meer informatie contact op via emailadres vrijwilligerswerk@vierbinden.nl of mantelzorg@vierbinden.nl of via telefoonnummer 0492-328 800.