Afbeelding

Omroep Kontakt houdt Laarbeeks Liedjesfestival

Muziek

Laarbeek - Omroep Kontakt houdt komende zondag (31 januari) de 12e editie van het Laarbeeks Liedjesfestival in het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk. Maar liefst 21 groepen laten deze middag tot twee keer toe hun beste kunnen in de vorm van zang en carnavaleske creaties op het podium zien.

Het festival wordt al georganiseerd sinds de begin jaren 2000 door Omroep Kontakt. Steeds weer trekt het festival bomvolle zalen. Een deskundige jury beoordeeld de 21 deelnemers op carnavalesk, originaliteit, tekst en uiteraard de zang. Na twee optredens geeft de jury een oordeel en zal op elke categorie een eerste prijs worden uitgereikt. Daarnaast kiest het publiek de publiekswinnaar.

Bij binnenkomst krijgt elke betalende bezoeker een stembiljet. Dit stemformulier kan worden ingeleverd tijdens het festival. De groep met de meeste stemmen verdient de publieksprijs.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of op een van de voorverkoopadressen. Meer info via de studio van Omroep Kontakt, tel. 0492-463624 of mail naar info@kontaktfm.nl.