Inschrijvingen Color Fun! geopend

Algemeen

Laarbeek – De inschrijvingen voor het meest kleurrijke evenement van Laarbeek –Color Fun!- zijn donderdag 11 februari geopend. Via www.colorfunlaarbeek.nl kun je de eerste tickets bemachtigen.

Deze tweede editie betekent nog meer kleur, sportiviteit en fun! Op 1e Pinksterdag –zondag 15 mei- klinkt het startsignaal om 16.00 uur. Runners en wandelaars gaan van start op een 3,5 kilometer lange route die voorzien is van muziek en minstens 5 strooipunten met kleurpoeders. De echte die-hards kunnen de route zo vaak lopen als ze willen.

"Deelnemers lopen dichter op elkaar, waardoor er een

grote sliert aan runners en wandelaars ontstaat"

Hans Janssen, bestuurs- en commissielid van Color Fun! licht toe: “We hebben ervoor gekozen om de route dit jaar in te korten naar 3,5 kilometer. Deelnemers lopen dichter op elkaar, waardoor er een grote sliert aan runners en wandelaars ontstaat. Dit vergroot de sfeer en gezelligheid onderweg. Deelnemers die 3,5 kilometer te weinig vinden en graag nog een keer willen gaan, hebben hiertoe dit jaar de mogelijkheid. Er is rekening gehouden met de verzoeken die na de 1e editie van Color Fun! werden neergelegd bij ons.” De route wordt binnenkort bekendgemaakt via de website.

Direct na de run vangt een groots feest aan. Dit alles vindt plaats in en om de tent op het Evenementterrein ‘De Raagten’, gelegen tussen de Otterweg, IJsweg en Lage Heesweg in Beek en Donk.

Kaarten à €15,00 zijn online verkrijgbaar. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €7,50. Ben er snel bij en zorg ervoor dat je verzekerd bent van een ticket: www.colorfunlaarbeek.nl.