Afbeelding

Kinderzanggroep KiKo brengt voorstellingen

Algemeen

Laarbeek - Kinderzanggroep KiKo uit Laarbeek brengt op zondag 28 februari ‘Mary’s sisters in de jungle’, een vrolijke familievoorstelling voor jong en oud. Er zijn 2 voorstellingen, om 11.00 uur én om 13.30 uur, in de Toneelzaal van MFC De Dreef in Aarle-Rixtel. De toegang is gratis.

De 25 kinderen van KiKo zijn al maanden druk in de weer om u weer te kunnen verwelkomen voor de jaarlijkse midwintervoorstelling. Deze keer een mix van stukjes uit musicals die bij iedereen bekend zijn. Volg het spannende avontuur van Simba met zijn vrienden. Wat gaat Mary beleven als ze gaat oppassen? En, wat gebeurt er als Dolores onderduikt in het klooster. De 3 groepen van KiKo brengen ieder hun eigen verhaal.

Kom gezellig kijken met de hele familie, zondag 28 februari om 11.00 uur of om 13.30 uur. De zaal gaat 10 minuten voor aanvang van de voorstellingen open en de toegang is gratis. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en vind je zingen leuk? Kom dan zeker kijken of KiKo iets voor jou is. Nieuwe leden zijn altijd welkom. En dat geldt natuurlijk voor jongens en meiden!

Voor verdere informatie kun je terecht op de vernieuwde website: www.kikolaarbeek.nl.