Afbeelding

1e plaats voor beide dansgardes Heikneuters

Algemeen

Mariahout - De Mariahoutse dansmariekes, hun ouders, supporters en de leiding vertrokken zondag 20 maart naar Son en Breugel voor het danstoernooi dat georganiseerd werd door Dans- en showvereniging Avanti onder auspiciën van het SVD (Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien).

Daar aangekomen moesten de haren worden geknot en de make-up worden aangebracht. De spieren werden losgemaakt en rond 10.30 uur was het de beurt aan de Diamonds. Zij behaalden met hun dans een mooie 1e plaats met 23,4 punten. Er waren heel wat toeschouwers speciaal gekomen om deze gardes aan te moedigen.

Omstreeks 11.00 uur was het de beurt aan de Pearls. Ook zij behaalden met hun dans de 1e plaats met een puntentotaal van 26,7.

Van harte proficiat meiden! Een mooie afsluiting van het seizoen 2015/2016.

Een en ander zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder de ondersteuning van de carnavalsvereniging en niet te vergeten de sponsoren. Daarvoor willen de dansmariekes, de trainsters en de leiding jullie heel hartelijk danken. Zij hopen de komende jaren opnieuw op jullie steun te mogen rekenen.