Afbeelding

Familievoorstelling De Gelaarsde Kat door toneelgroep Maan

Algemeen

Lieshout - Toneelgroep Maan speelt op zondag 3 april om 14.30 uur het bekende sprookje De Gelaarsde Kat in het Dorpshuis te Lieshout. Recensies spreken over een spektakel met vaart en flair dat jong en ouder publiek in vervoering brengt. Professioneel, indrukwekkend en boeiend gespeeld.

‘Wat moet ik met die ouwe kat’, dacht molenaarszoon Peter. Toen zijn vader doodging kregen zijn zussen de molen en de ezel. Peter kreeg niet meer dan de kat. Maar deze kat blijkt niet voor de poes en sleept Peter mee in een daverend avontuur, vol spanning, vaart en… liefde, ja dat ook. En wie is toch die mysterieuze Markies van Carabas, die het opneemt tegen Hapknauw, de mensenetende reus? Kan hij dat winnen? Wie weet, want als je niet sterk bent, dan moet je… juist ja. Ben jij ook een slimmerik? Kom dan naar ‘Ons Tejater’, want daar gebeurt het. Laat je buik maar schudden van het lachen bij dit vrolijke en spannende verhaal. Maar pas op als de reus in aantocht is; dan schudt het hele theater. Toneelgroep Maan haalt weer alles uit de kast bij de Gelaarsde Kat, een voorstelling om van te smullen, en zeker niet alleen voor de reus. Iedereen zou een vriend als de Gelaarsde Kat moeten hebben. Mi-auw!

Toneelgroep Maan uit Son is al 15 jaar een begrip in de regio als het gaat om familietheater. Leuke, eigentijdse stukken met veel vaart, humor, spanning en muziek zorgen voor uitverkochte voorstellingen in Son en ver daarbuiten. Maar niet alleen het publiek is enthousiast. Toneelgroep Maan won o.a.de theatertrofee voor beste amateurtoneelvoorstelling in Zuid-Oost Brabant. Kom naar deze ongetwijfeld weer spetterende voorstelling vol actie en spanning en veel om te lachen. Familietheater voor kinderen van 4 tot en met 104 jaar en van harte aanbevolen. Dus komt het zien op zondag 3 april 14.30

Kaartjes a €7,50 (incl. ranja en chips en koffie/ thee voor volwassenen) zijn via internet te bestellen: www.vierbinden.nl/onstejater ofwel telefonisch te reserveren; tel. 0499-422878 of af te halen bij het Dorpshuis in Lieshout.