Groot Laarbeeks jeu de boules toernooi

Algemeen

Beek en Donk – Omroep Kontakt houdt op 3 juli een groot Laarbeeks triplet jeu de boules kampioenschap. Dit toernooi wordt in het kader van de Gezondheidsrace 2.0 georganiseerd. Het kampioenschap vindt plaats op het parkeerterrein achter Kindcentrum De Raagten, aan de Otterweg in Beek en Donk.

Iedereen vanaf 16 jaar kan zich met een team van drie personen inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00 per team. Deze dag wordt er met triplets, teams van drie spelers, gespeeld. De aanvang van het toernooi is 10.00 uur en rond 16.30 wordt de finale gespeeld.

Ben jij sportief aangelegd? Vorm een team en doe mee aan het Laarbeeks triplet toernooi.

Er zijn wel een aantal spelregels. Van de drie spelers mag er maar één lid zijn van een jeu de boules vereniging in Laarbeek. Ook mag er een team samengesteld worden van inwoners uit de gemeente zonder dat daarbij een jeu de boules speler zit.

Inschrijven
Jeu de boules is een sport voor jong en oud. Schrijf je in en mail de inschrijving voor 25 juni naar info@kontaktfm.nl of geef het af in de studie van Omroep Kontakt aan de Otterweg 25. Zorg bij het inschrijven dat de naam van het team vermeld wordt en de namen van de drie deelnemers. Schrijf ook op waar je vandaan komt. De €10,00 voor het inschrijfgeld kan contant betaald worden bij inlevering van de inschrijving, of overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL85RABO 0105 0519 50 t.n.v. stg. Laarbeekse Omroep Kontakt.