Afbeelding

Leren vissen bij ‘Het Geduld’

Algemeen

Beek en Donk – ‘HSV Het Geduld’ houdt op zondag 26 juni een visevenement voor de jeugd van het lager onderwijs uit Beek en Donk. Er wordt die dag uitleg gegeven over vissen. Aansluitend vindt er een wedstrijdje vissen plaats.

Uiteraard krijgen de eerste drie winnaars een trofee en de deelnemers die meedoen komen ook niets te kort. Voor alle deelnemers is er een versnapering.

Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van de hengelsportvereniging en hoef je, voor deze middag, geen vispas te hebben. Heb je zelf geen hengel? Geen probleem, de vereniging heeft voldoende hengels die je mag gebruiken. Ook wordt er gezorgd voor aas, voer en het belangrijkste: voldoende begeleiding vanuit de vereniging.

Melden bij de visvijver vanaf 13.30 uur. Deelname is gratis. Aanvang van de wedstrijd is om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De wedstrijd vindt plaats aan de visvijver ‘De Koppelen’ aan de Ijsbaanlaan (pad tegenover PLUK Pannenkoekenhuis in). Stuur voor meer informatie een mail naar hhmvanschijndel@onsbrabantnet.nl of p.beerens2@chello.nl.