Afbeelding

Badminton Club Lieshout druk met voorbereidingen

Sportnieuws

Lieshout - Met twee seizoensafsluitingen heeft Badminton Club Lieshout de focus staan op de beëindiging van het lopende seizoen. Toch wordt er ook al vooruit gekeken en zijn de aanmeldingen verzonden voor de competities, die in het seizoen 2016/2017 georganiseerd gaan worden. Zo is de vereniging niet alleen bezig met de afsluiting van het huidige seizoen, maar óók met de opstart van het nieuwe seizoen.

Seizoensafsluiting Senioren
De senioren van Badminton Club Lieshout sluiten op zaterdag 25 juni het seizoen 2016/2017 af met een extra activiteit. Marianne Arends, Frans van Waardenburg en Hennie Arends hebben dan weer een gezellige bijeenkomst georganiseerd die dit jaar in én om de kantine van Sporthal ‘de Klumper’ plaats vindt. Tijdens de bijeenkomst is er natuurlijk van alles te doen én wordt er gezorgd voor de inwendige mens.

Seizoensafsluiting jeugd
Ondanks dat er nog wel enkele speeldagen ingepland zijn sluit ook de jeugd van Badminton Club Lieshout het seizoen met een extra activiteit af, De jeugdbegeleiding houdt onder leiding van Tim van Bommel en Bianca Heuvelmans weer een leuke activiteit. Op 2 juli vindt de activiteit plaats en wat de inhoud is, mag nog niet verklapt worden. Deelname aan deze extra activiteit is natuurlijk voorbehouden aan de jeugdleden van Badminton Club Lieshout.

Laatste speelavond
Net als de seizoensafsluitingen komt ook de laatste speelavond van het seizoen 2015/2016 in zicht. Op woensdagavond 20 juli is de laatste speelavond. Daarna is de sporthal enige tijd gesloten en Badminton Club Lieshout op vakantie. Op woensdag 7 september worden de rackets weer tevoorschijn gehaald om de eerste speelavond van het nieuwe seizoen, het seizoen 2016/2017, te vieren.

Competitie
Ook voor de jeugd worden volop plannen gesmeed voor invulling van de competitie in het komende seizoen 2016/2017. In eerste instantie was het plan om één team in te schrijven in de U11-klasse (tot en met 11 jaar), maar bij nader inzien heeft de trainer en jeugdbegeleiding besloten dat team niet in te schrijven. Dit in verband met de té beperkte bezetting. Het team in de U15-klasse (tot en met 15 jaar) wordt wél ingeschreven zodat Badminton Club Lieshout met één team in de jeugdafdelingen vertegenwoordigd is. Eerder was al besloten dat de senioren ook met één team in de districtscompetitie vertegenwoordigd zijn. Daarnaast gaan nog twee seniorenteams deel nemen aan de midweekcompetitie, waarmee het totaal op vier komt.