Afbeelding

Scouting start met groep de Bevers

Algemeen

Beek en Donk - De scouting van Beek en Donk gaat vanaf volgend seizoen beginnen met de Bevers. De Bevers is de jongste groep van de scouting, namelijk van 4,5 tot 7 jaar.

De Bevers hebben club op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Alles draait bij de bevers om op een leuke kindvriendelijke manier met gemotiveerde leiding club te draaien. Dus vind jij het leuk om lekker buiten te spelen en om scoutingtechnieken te leren, maar vind jij het ook leuk om op kamp te gaan en vooral lekker te spelen met je leeftijdsgenoten, ben je nieuwsgierig geworden, kom dan op zaterdagmorgen 9 juli van 10.00 tot 12.00 uur naar de inloopochtend. Hier kun je zien wat zij allemaal gaan doen bij de Bevers, denk hierbij aan popcorn en brood bakken boven een kampvuur. Ze hebben daar een schommel staan die ze zelf hebben gepionierd. Pionieren is met palen en touw op scoutingtechnieken aan elkaar maken. Ook kun je een korte route lopen met een gps-apparaat en kunnen ze jou een rondleiding geven in en om de blokhut.

Je bent van harte welkom bij de blokhut aan de IJsweg 1 te Beek en Donk. De koffie, thee en natuurlijk de ranja, staan klaar. Als je nog meer informatie wilt over de Bevers kun je een e-mail sturen naar dehak_1@hotmail.com.