Afbeelding

Wie is de Prins van Ganzegat 2017?

Cultuur Carnaval

Aarle-Rixtel - Het komt nu echt dichtbij voor Prins Sjonnie en Prinses Marianne, nog minder dan 2 weken en zij gaan het stokje overdragen aan het nieuwe prinsenpaar. Zoals eerder vermeld staan er nog 2 activiteiten voor hen op het programma waar Prins Sjonnie nog als Hoogheid voorop gaat: het Jeugdprinsenbal op 6 november 2016 bij Café Zaal Bij van Dijk en de 11-11 opening van het carnavalsseizoen samen met folkloregroep "Dikke Mik" op de kiosk. Uiteraard bent u bij deze activiteiten van harte uitgenodigd.

In het vorige bericht refereerden wij nog naar het programma "Wie is de Mol?" en een van de bekendste uitspraken uit het programma: Trust Nobody! Een uitspraak waarmee de nieuwe Hoogheid zijn nieuwe identiteit als nieuwe Prins van Ganzegat geheim probeert te houden. Een andere beroemde uitspraak uit het programma is: "niets is wat het lijkt". Deze uitspraak valt op meerdere manieren te interpreteren, iets wat vaak ook het geval is met de hints over de nieuwe Prins van Ganzegat. Toch proberen wij met de volgende hints het een en ander aan u duidelijk te maken:

Er zijn reeds 7 hints bij u bekend: 1. Hij is een echte Aarlese 2. Vur inne keer dan 3. Hai kumt dik in de stroat 4. Hai kumt van dizze kant van ut kanaal 5. Kent Ale op zijn duimpje 6. In oktober altijd druk 7. Regelmatig in ut buitenland. Ditmaal worden hier twee hints aan toegevoegd: 8. Menig kruis betast 9. Zingt net als…

U heeft nu 9 hints ontvangen, hint 10 ontvangt u de donderdag voor de bekendmaking in de uitgave van De MooiLaarbeekKrant en de 11e hint zult u net voor de onthulling op het bordes van de Couwenbergh te horen krijgen. Eerder gaven wij u al onderstaande lijst met 22 namen waarvan 1 persoon op 12 november 2016 als nieuwe Prins van Ganzegat naar buiten zal komen op het bordes van de Couwenbergh:

Chris van Laarhoven, Celio van Gerwen, Jelle de Jongh, Richard Kerste, Hans Verbakel, Thijs Engels, Rob Boetzkes, Hans Schepers, Maarten Raaijmakers, Sander van de Waarsenburg, Jorg Krijnen, Henrie van Vijfeijken, Hein van de Laar, Ruud van de Weijer, Frans van den Heuvel, Jurgen Peters, Stephan Smits, Maurice van Falier, Frank Beekmans, Hans van de Velden, Paul Geene, Pascal Zwanen.

Met deze hints moet het voor iedereen een eitje zijn om de nieuwe Prins van Ganzegat te ontmaskeren. Hiervoor kunt u nog steeds langs bij de Boerenbond en bij Frans van den Heuvel Groente & Fruit. Om de nieuwe Prins te raden betaalt u slechts € 1,00 per keer waarmee u kans maakt om een van de twee VIP arrangementen voor een van de Ganzekwekavonden te winnen.

Prins Sjonnie mag zoals gezegd nog even genieten van zijn laatste activiteiten voordat de nieuwe Prins van Ganzegat zijn geheim zal onthullen op zaterdagavond 12 november 2016. De onthulling zal starten om 19.30 op het bordes van de Couwenbergh. Na de onthulling kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe Prins in Café Zaal Bij van Dijk vanaf 21.00 tijdens het Prinsenbal welke muzikaal zal worden opgeluisterd door DJ Jorg.