Dora Geerts wordt gehuldigd vanwege haar 50-jarig lidmaatschap
Dora Geerts wordt gehuldigd vanwege haar 50-jarig lidmaatschap

Kerkkoor O.L.V. Presentatie huldigt jubilaris Dora Geerts

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Tijdens het Ceciliafeest, op zaterdag 20 november, van Kerkkoor O.L.V. Presentatie is Dora Geerts gehuldigd vanwege haar 50-jarig lidmaatschap van het Kerkkoor van Aarle-Rixtel.

Door de voorzitter Gerrie Verschuuren werd Dora geprezen voor haar inzet en trouwe opkomst bij repetities en uitvoeringen. De eerste 48 jaar was dat bij het Dameskoor. De laatste 2 jaar, na de fusie van Dames- en Herenkoor, bij het Gemengd Koor.

Voor Dora is donderdag de avond die zij gereserveerd heeft voor het koor. Ook na de repetities houdt zij ervan om gezellig met de anderen nog een glaasje te drinken en bij te praten. Dora is een lid om trots op te zijn. Pastoor Jos Verbraeken spelde Dora het gouden speldje van de Gregoriusvereniging op en overhandigde haar de oorkonde horende bij haar gouden jubileum.

Ook zin om te zingen in de kerk? Loop eens binnen Bij Van Dijk op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur, dan kun je proeven van de sfeer bij het koor en kennismaken met de liederen die gerepeteerd worden. Je kunt ook contact opnemen met het koor via: bvzutphen@hetnet.nl